Workshop Vogelwijsheid

In de kaartenset Vogelwijsheid staat de symboliek van vogels centraal. De workshop bestaat uit 2 delen.

Het eerste deel: symboliek van de vogels

Onder leiding van Adriaan Sleeuwenhoek gaan de deelnemers in groepjes aan de slag met de kaartenset. Alle kaarten worden op tafel gelegd en de deelnemers pakken een kaart die ze aanspreekt. Eén voor één vertellen de deelnemers waarom ze de betreffende kaart pakten. Wat sprak ze er in aan? Hebben ze een bijzonder verhaal bij de vogel op de kaart? Vervolgens lezen ze de (korte) tekst voor die op de achterkant staat en beantwoorden ze de vragen. Op deze manier ontstaan er bijzondere gesprekken. Je leert elkaar (beter) kennen, ongeacht of je elkaar al kent of niet.

Vogels spotten tijdens workshoVogels spotten tijdens workshop Vogelwijsheidp Vogelwijsheid

Deel 2 - naar buiten: vogels spotten!

In het tweede deel gaan we (na een korte pauze) naar buiten om vogels te spotten. Hoe leuk is het om na de inspirerende gesprekken met elkaar op pad te gaan en te kijken of je de vogels van de kaarten in het echt kunt spotten. Adriaan neemt voor alle deelnemers een verrekijker mee en zijn telescoop en vertelt onderweg nog het nodige over onze gevederde vrienden.

Meer weten?

Neem contact op via de mail (adriaan@devogelgids.nl) via onderstaande button. Of bel Adriaan Sleeuwenhoek op 06-36086816.